Η σημερινή ημέρα ήταν ιδιαίτερη για το 5ο Δ.Σ. Περαίας. Ήταν μία ημέρα που δύσκολα θα ξεχάσουν οι μαθητές μας.

Το προηγούμενο διάστημα είχαμε προαναγγείλει τη συνεργασία με τη 2η Ε.Μ.Α.Κ. στα πλαίσια της σύνταξης ενός Εσωτερικού Κανονισμού και Μνημονίου Ενεργειών για τη διαχείριση του σεισμικού κινδύνου.

Έτσι, το διδακτικό προσωπικό και οι μαθητές, -τριες όλων των τάξεων ενημερώθηκαν για το πώς θα πρέπει να αντιδρούμε πριν, κατά τη διάρκεια, αλλά και μετά από ένα σεισμό. Η ενημέρωση περιλάμβανε προβολή στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του σχολείου και βιωματική δραστηριότητα όπως φαίνεται από το φωτογραφικό υλικό!

Δεδομένου ότι η ασφάλεια αποτελεί προαπαιτούμενο για τη μαθησιακή διαδικασία, το σχολείο μας θα συνεχίσει τις προσπάθειες για έγκυρη ενημέρωση από εξειδικευμένους φορείς.

Ευχαριστούμε την Πυροσβεστική Υπηρεσία/2η Ε.Μ.Α.Κ. για την αναλυτική παρουσίασή τους, τη διάθεση να λύσουν κάθε παιδική ή ενήλικη απορία και την υπόσχεση για διαρκή συνεργασία με το 5ο Δ.Σ. Περαίας. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τους κ.κ. Μιχαηλίδη Κωνσταντίνο και Αποστολίδη Παναγιώτη για τη συμβολή τους στην ανάπτυξη ενός γνωστικού αλλά και ψυχαγωγικού περιεχομένου στην όλη εκδήλωση.

IMG_1850

IMG_1858

Advertisements

Ετικετοσύννεφο

Αρέσει σε %d bloggers: