Ενημερώνουμε τους γονείς – κηδεμόνες των μαθητών του 5ου Δ.Σ. Περαίας τα εξής :

1. Στις 13:20 το πρακτορείο ενημέρωσε τηλεφωνικά ότι από αύριο διακόπτεται η μεταφορά των μαθητών κυρίως λόγω της μη υπογραφής της σύμβασης για το σχολικό έτος 2012-2013.

2. Στις 14:00 άρχισε η αποχώρηση των μαθητών από το σχολείο, έχοντας όλοι ένα σύντομο σημείωμα για την παραπάνω εξέλιξη.

3. Από τη στιγμή εκείνη ξεκινήσαμε μια σειρά τηλεφωνικών επαφών με τον Αντιδήμαρχο Παιδείας κ. Κωνσταντίνο Βογιατζή και εξασφαλίστηκε η συμμετοχή δύο λεωφορείων του Δήμου Θερμαϊκού. Ακολούθησε ενημέρωση και των συνοδών των δρομολογίων.

Έτσι, από αύριο (20.03.2013) τα δρομολόγια θα εκτελούνται κανονικά :

7:30 στις στάσεις ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ και ΞΕΝΙΟΥ ΔΙΟΣ

7:50 στις στάσεις ΠΑΡΚΟ και ΔΕΥΚΑΛΙΟΝΟΣ

Η Διεύθυνση του 5ου Δ.Σ. Περαίας από την πρώτη στιγμή ενήργησε για την όσο το δυνατό ομαλή πρόσβαση των μαθητών στο σχολείο από την πρώτη μέρα διακοπής των δρομολογίων.

Παρακαλούνται οι γονείς να δείξουν ανοχή για τις όποιες πιθανές δυσλειτουργίες μπορεί να υπάρξουν λόγω της αλλαγής του φορέα της μεταφοράς.

Για το σχολικό έτος 2013-2014 οι γονείς θα πρέπει εγκαίρως να συμπληρώσουν την Αίτηση Μεταφοράς και την Υπεύθυνη Δήλωση ώστε εντός των προθεσμιών το σχολείο να ανταποκριθεί στην αποστολή των στοιχείων.

Ο Διευθυντής του Σχολείου

Advertisements

Ετικετοσύννεφο

Αρέσει σε %d bloggers: