Η Διεύθυνση του σχολείου οφείλει να ευχαριστήσει τους γονείς των μαθητών για τη συνεργασία τους σε θέματα προσέλευσης, παραμονής και αποχώρησης. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα την εύρυθμη λειτουργία του σχολείου προς όφελος των μαθητών. Η συνεργασία αυτή αποκτά μεγαλύτερη βαρύτητα καθώς το σύντομο διάστημα από την έναρξη του σχολικού έτους λειτουργήσαμε απουσία δρομολογίων μεταφοράς μαθητών και με ελλείψεις στο εκπαιδευτικό προσωπικό.  Έτσι … :

  1. οι μαθητές μας προσήλθαν εγκαίρως το πρωί και παρακολούθησαν το ωρολόγιο πρόγραμμα απερίσπαστοι,
  2. το διδακτικό προσωπικό, μόνιμο και προσωρινό, λειτούργησε με απόλυτη ευθύνη σε ζητήματα ασφάλειας και διδακτικής.

Οι γονείς-κηδεμόνες του σχολείου μας γνωρίζουν ότι τα παραπάνω προβλήματα, τα οποία δεν περιορίζονται μόνο στη σχολική μας μονάδα, δε μας πτοούν και δε θα αποτελέσουν δικαιολογία για υποβάθμιση της ποιότητας στη λειτουργία μας. Οι μαθητές του 5ου Δ.Σ. Περαίας θα συνεχίσουν να εργάζονται σε ένα μαθησιακό περιβάλλον δημιουργίας, συνεργασίας και ασφάλειας.

Υ.Γ. 1 : Η αλληλεγγύη που επιδείξατε ας συμπεριλάβει όσο το δυνατό περισσότερους μαθητές και ιδιαίτερα μαθητές οικογενειών που δυσκολεύονται περισσότερο να προσέλθουν.

Υ.Γ. 2. Τα αυτοκίνητα που προσέρχονται στο σχολείο μπορούν κατά την αποχώρηση να συνεχίζουν την πορεία τους βγαίνοντας στο δρόμο του ραντάρ, αποφεύγοντας την ταλαιπωρία της επιστροφής από τον ίδιο δρόμο.

Ο Διευθυντής του Σχολείου

Advertisements

Ετικετοσύννεφο

Αρέσει σε %d bloggers: